ביצה פו יאנג.
ביצה פו יאנג הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, שמן שומשום אסייתי, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג. (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד מרק, רוטב צדפות, קטשופ, רוטב סויה, חומץ, קורנפלור, וקורטוב של מלח בסיר כבד קטן. מביאים לרתיחה, מקציפים מדי פעם, ומבשלים 2 דקות.
קוצצים בצל ירוק, מפרידים חלקים לבנים וירוקים.
מקציפים ביצים בקערה עם שמן שומשום ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מבשלים בצל ירוק לבן, פטריות, נבטים, ומלח 1/4 כפית בשמן צמחי במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שכל נוזל התאדה, כ 5 דקות.
מוסיפים שרימפס וחצי של בצל ירוק, ואז לשפוך ביצים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ביצים רק מבושל אבל עדיין רופף מעט. מכסים מחבת ומבשלים עד ביצים רק להגדיר, על 3 דקות.
מגישים זרועי בצל ירוק שנותר.
למנה: 301 קלוריות, 19 גרם שומן( 4g רווי), 487mg כולסטרול, 515mg נתרן, 11g פחמימות, 2g סיבים, 23g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "