ביצה פו יונג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 233 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, קורנפלור, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Yong Tow Foo / יונג Tau פו (ממולא טופו, צ'ילי, במיה עם דגים P, הביצה של ג'ודי פו יונג., ו קליי פוט יונג טאו פו (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות ו 1/2 כפית סוכר ו לטגן עד הזהב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
סוכר
3
מוסיפים את המרק ו 2 כפיות רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
מרק
4
מערבבים את עמילן התירס עם 1/4 כוס מים; מערבבים לתוך המחבת ומרתיחים עד מעובה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת אחרת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ואת הנותרים 1 כפית סוכר ומבשלים עד מכרז, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סוכר
7
מוסיפים את הבייקון ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
8
מוסיפים את האפונה, מחצית הבצל הירוק ואת הנותרים 1 1/2 כפיות רוטב סויה; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
רוטב סויה
אפונה
9
להעביר לקערה ולשלב עם הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מחק את המחבת. חזור לחום גבוה ולהוסיף 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים רבע מתערובת הביצה; כף חלק השמן החם על גבי ומבשלים עד נפוחות, 1 עד 2 דקות. להעיף ולבשל 1 דקה, ואז לנקז על מגבות נייר. אני חוזר להכין עוד 3 חביתות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
מוסיפים את שמן השומשום לרוטב הפטרייה ושופכים על החביתה.