ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד
ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 286 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, שוקולד מריר איכותי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. וזה די גרוע. נסו ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד, פיסטוק ופולנטה שוקולד מריר עם טפטוף מסקרפונה, ו עוגיות חמאת פיסטוק עם שוקולד טרס טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק אגוזים לתוך מים רותחים ומבשלים 2 דקות.
מסננים במסננת ומעבירים לקערה של קרח ומים כדי להפסיק לבשל.
מסננים במסננת שוב. לקלף את עורות ואגוזים לטפוח יבש, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה.
אופים באמצע התנור עד יבש קלוי קלות, כ 7 דקות, ואז מגניב. קוצצים גס 2 כפות אגוזים ולהשאיר את כל האגוזים הנותרים.
טוחנים פיסטוקים שלמים דק עם 2 כפות סוכר במעבד מזון.
מוסיפים 3 כפות חלב ועובדים למשחה. להתמזג 5 כפות חלב ולהעביר קרם פיסטוק לקערה. צ ' יל, מכוסה, 8 שעות.
להקציף יחד 2 כפות סוכר שנותר 3 1/2 כוסות חלב במחבת עמוקה 12 אינץ ' ולהביא לבישול חשוף (חלב צריך קיטור אבל לא בועה).
בעוד חלב הוא חימום, להכות לבנים עם מיץ לימון וקמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. בהדרגה לנצח 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, קצת בכל פעם, ופעימה עד מרנג רק מחזיק פסגות נוקשות.
באמצעות כף גלידה בצורת אליפסה או מרק סגלגל, טופס 8 מרנג "ביצים", בעדינות להפיל אותם כפי שנוצר לתוך תערובת חלב (לשמור על חלב בבית רתיחה חשופה). לחלוט מרנג עד שנקבע על התחתונה, על 2 דקות, ולאחר מכן בזהירות להתהפך ולצוד עד שנקבע לאורך, כ 2 דקות יותר.
העברה עם כף מחורצת למחבת אפייה רדודה מצופה פלסטיק ולעשות 8 מרנג יותר באותו אופן.
יוצקים את הנוזל הלא חוקי דרך מסננת דקה מאוד לתוך אמצעי זכוכית גדול.
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 2 כפות סוכר, קמצוץ של מלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן לאט להוסיף נוזל ציד בלתי חוקי, לטאטא כל הזמן. מבשלים פודינג על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 170 עד 79° על מדחום קריאה מיידית (לא להרתיח).
יוצקים פודינג לתוך קערת מתכת ומערבבים פיסטוק תמצית שקדים. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וחביצה קרה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה אחרת, לחיצה על וזורק מוצקים.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה מעל סיר קטן של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
יוצקים פודינג לתוך 8 קערות רדודות או צלחות מעוטרות ולסדר מרנג על גבי.
טפטוף שוקולד על מרנג וקוסטרד ומפזרים פיסטוקים קצוצים.
* שימוש בפיסטוקים גולמיים (לא קלויים) נותן את הקוסטרד את הצבע הטוב ביותר ואת טעם פיסטוק אמיתי, זמין בחנויות רבות של מזון טבעי Kalustyan (212-685-3451 או kalustyans.com.) · מרנג ו פודינג יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיו מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.