קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות19
מגזין

ביצים איטלקיות אפויות-ומסגיר שמן זית

ביצים איטלקיות אפויות-ומסגיר שמן זית
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ביצים אפויות בסגנון איטלקי (+25.00 $ כרטיס מתנה ויזה בגידה מן הטוב ביותר של Eggland), שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו ארין אפתה ביצים על מצע של עגבניות שרי קלויות (&בגידה!).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים פלפל, בצל, סלק ועגבניות שוויצריים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1-2 דקות. שמן את החלק הפנימי של 6 גרם ramekin ואז לשפוך תערובת ירקות לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים 1/2 כף גבינה ואז לפצח ביצים בזהירות על החלק העליון לוודא שלא לשבור חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף ביצים עם חלב כדי למנוע מהם מקבל קשה בתנור, ואז מפזרים כף הנותרים של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים ב 350 מעלות עד הלבנים מוגדרים, על 10 דקות. אם אתה מעדיף חלמונים מבושלים קשה, לבשל ב 375 מעלות במשך 15 דקות. כדי לשרת, טפטוף עם שמן זית נוסף ומקשטים עם בזיליקום.אל תשכח להגיב להלן כדי להיכנס לנצח בקבוק חינם של שמן זית כתית מעולה Raggi, מסופק בנדיבות על ידי החברים שלי בבית גורמה בישול & חיים!Facebook
מרכיבים שתצטרך
5
טוויטר
6
Google
7
Pinterest
8
כיס
9
תגובות Email7 Feed Comments הקודם
10
הבא