ביצים מוקרמות שקיות סלמון מעושנות
ביצים מוקרמות שקיות סלמון מעושנות הוא pescatarian ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך חמאה, עשבי תיבול וגבינה שמנת שום, פילו מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: סלמון בצל אביב בשקיות קלף, ברוקולי קרמי ופאי סלמון מעושן, ו לינגוויני עם רוטב שמנת סלמון מעושן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
במחבת שאינה מקל, להמיס חמאה על חום בינוני ומבשלים שאלוט במשך 2 דקות או עד שהתרכך ומתחיל חום.
יוצקים למחבת ומבשלים, ערבוב בעדינות, ויוצרים גושים גדולים מהקצה החיצוני של מחבת למרכז. מערבבים בגבינת שמנת עד שנמסה.
הסר מהחום ומערבבים סלמון מעושן וערית קצוצה; להפריש להתקרר.
בינתיים, מניחים גיליון אחד של פילו על משטח העבודה; מברשת עם חמאה. למעלה עם גיליון שני; מברשת עם חמאה. למעלה עם גיליון שלישי ומברשת עם חמאה.
מניחים 1 כף של המילוי במרכז כל ריבוע. להעלות פינות, צובט מעל מילוי כדי לאבטח, מתפתל מעט לאטום. חזור עם פילו הנותרים מילוי לעשות עוד 12 שקיות.
מניחים שקיות בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות או עד הזהב.