קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ביצים מקושקשות לא מסולסלות

ביצים מקושקשות לא מסולסלות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 31%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות, איך להכין ביצים מקושקשות / ביצים ים, הכל ביצים מקושקשות, ו טקס מקס ביצים מקושקשות.

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה שלבו ביצים וחלב עם מזלג. במחבת טפלון ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מבעבעת. מערבבים קורט מלח כשר לתערובת הביצים ואז יוצקים לתבנית, תוך ערבוב איטי בעזרת מרית גומי עמידה בחום. ברגע שמתחילים להיווצר קרדים, הגבירו את האש לגבוהה ובמקום לערבב, השתמשו במרית כדי לקפל את הביצים על עצמן תוך כדי טלטול עדין של התבנית ביד השנייה. ברגע שלא מתרוצצים עוד נוזלים בתחתית התבנית, מסירים מהאש ומגישים. מתבלים בפלפל שחור טרי ומקשטים בעירית טרייה או פטרוזיליה. זכור: אם הם נראים לעשות במחבת, הם יהיו יתר על המידה על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עירית טרייהעירית טרייה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט