ביצים סירים דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים סירים דה קרם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם עמילן תירס, אגוז מוסקט טחון, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סירים דה קרם ~ אספרסו קרם, ו סירי הקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, ליקר ביצים חום וחצי על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה, עמילן תירס ותמצית רום עם מקציף תיל. מערבבים כמות קטנה של תערובת eggnog חם לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן בהדרגה מערבבים ביצה תערובת בחזרה לתוך תערובת eggnog בסיר. להמשיך לבשל על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל לרתוח ולעבות. מיד להסיר מהחום.
יוצקים לתוך 6 מנות קטנות.
מפזרים אגוז מוסקט. מקררים לפחות 8 שעות עד מקורר היטב להגדיר.