ביצים סקוטיות
ביצים סקוטיות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. אם יש לך חלב רזה, אפיית תפוחי אדמה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות.
הוראות
לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 15 דקות או עד במכרז; לנקז.
להעביר לקערה; לנצח תפוחי אדמה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה.
הוסף גבינת שמנת ואת 4 מרכיבים הבאים; לנצח היטב.
חותכים ביצים קשות לרבעים. צורה 1/4 תערובת תפוחי אדמה כוס סביב כל רבע ביצה כדי ליצור צורה ביצה.
מברשת כל אחד עם ביצה לבן; רול פירורי קרקר.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד השחמה.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה. מסדרים אספרגוס בסל קיטור על מים רותחים. כיסוי; קיטור 7 דקות או עד פריך-מכרז.
שלב שמנת חמוצה הבא 3 מרכיבים; מערבבים. כדי לשרת, לארגן 3 חניתות אספרגוס ו 3 מגורי ביצה אפויים על כל אחד 4 צלחות הגשה מרופדת חסה. למעלה כל מנה עם 3 כפות תערובת שמנת חמוצה.
מקשטים עם עירית טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.