ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם בצל ופלפלים
ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם בצל ופלפלים דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, רוטב מרינרה נתרן נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם בצל ופלפלים, מחבת-ביצים עלומות עם פלפלים מטוגנים ובצל, ו תזונה בביצים וביצים עלומות ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פלפלים ובצל; מבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים ברוטב מרינרה ואורגנו; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
טופס 4 (3 אינץ') חריצים בתערובת ירקות באמצעות גב של כף. לשבור 1 ביצה לתוך כל חריץ; מפזרים מלח ופלפל שחור באופן שווה על ביצים. מכסים ומבשלים 6 דקות או עד ביצים הם מידת doneness הרצוי.
סדר 1 פרוסת טוסט על כל אחד 4 צלחות. מעל כל פרוסה עם רוטב 1/2 כוס וביצה 1.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות פטרוזיליה ו 1 כפית גבינה.