מרק תפוחי אדמה עם פומפרניקל גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה עם פומפרניקל גראטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סלרי, זרעי קימל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), מרק גבינה קנדי עם קרוטונים פומפרניקל, ו מרק בלאדי מרי עם קרוטונים גבינה בגריל פומפרניקל.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מהתנור ההולנדי, הזמנת טפטוף; לנקז בייקון על מגבות נייר. תניח בצד.
כדי לטפטף בייקון בתנור הולנדי, להוסיף סלרי ובצל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק, מים, זרעי קימל ובייקון מבושל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, מניחים פרוסות לחם על סדין עוגיות ungreased. מטגנים 3 עד 5 סנטימטרים מהחום במשך 2 עד 4 דקות או עד קלוי, פונה פעם אחת.
מפזרים כל פרוסה עם כ 1/4 כוס גבינה. לצלות 1 עד 3 דקות נוספות או עד גבינה הוא מבעבע.
כדי להגיש, מצקת מרק לתוך קערות מרק בודדות. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם 1 גבינה עקף.