ביצים פתוחות פלורנטין
ביצים פתוחות פנים פלורנטין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 157 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תרד לתינוק, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 31%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כריכים פתוחים עם פטריות וביצים מטוגנות, פתח פנים, ו פאי עוף פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה שלבו את הריקוטה והפרמזן.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומורחים עם החמאה המרוככת ותערובת הגבינה בכמויות שוות.
אופים עד שהגבינה מבעבעת והלחם פריך, 8 עד 10 דקות.
בזמן שהלחם נאפה, מטגנים את הביצים בצד שמש כלפי מעלה.
מעל כל פרוסת לחם מעט תרד מאודה וביצה מטוגנת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיובזיים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז לאגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.