בירד האוס פיקנטי עוף ואפרסקים דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. . אם יש לך מלח ופלפל, אפרסקים, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף חם ומתובל עם אפרסקים, כריכי ג'ינג'ר-ביף קלים של בירדהאוס, ו 3-מרכיב גלידת קוקוס עם אפרסקים צלויים מתובלים.
הוראות
1
להביא אפרסקים, שום, מיץ תפוזים, חומץ, סוכר, אגוז מוסקט, פתיתי פלפל אדומים, בזיליקום לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון קנאת מלאך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, העונה העוף לטעום עם מלח ופלפל, ואז אבק עם קמח לנער את העודף. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העוף, ומבשלים עד חום קל משני הצדדים, אבל עדיין ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
רוטב אפרסק העונה עם מלח ופלפל, ויוצקים על עוף משחי. להחזיר את העוף לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, כיסוי, ומבשלים 15 דקות יותר עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז.