קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

נאצ'וס מיקרוגל

נאצ'וס מיקרוגל
נאצ'וס מיקרוגל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 924 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צ'יפס טורטייה, תערובת גבינה מקסיקנית, רוטב טאקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מיקרוגל נאצ'וס טקסס, מיקרוגל בסאן לאדו-מיקרוגל הודי מתוק S-קל דיוואלי ממתקים, ו מחבת נאצ'וס ארוחת בוקר מ' נאצ'וס האולטימטיבי.

הוראות

1
על צלחת נייר כבדה למיקרוגל או צלחת רגילה, לארגן שבבי טורטייה בשכבה אחת. למעלה באופן שווה עם בשר טחון וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2
מיקרוגל שנחשף על 1 דקה עד 1 דקה 15 שניות, צלחת מסתובבת פעם אחת, עד מחומם היטב וגבינה נמס. למעלה עם תוספות נאצ ' ו הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.