בירה יכול עוף גריל
אם 28 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בירה יכול עוף גריל יכול להיות מעולה ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לך עלי טימין, אבקת בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף עם בריח על הגריל, עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית, ו Jazzy גריל המבורגרים עם רוטב בירה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לצלייה עקיפה: אור צד אחד של גריל, עוזב צד שני unlit. סגור מכסה; חום גריל 191°.
מערבבים קודם 5 מרכיבים; לשפשף על עוף.
פחית בירה פתוחה, זרוק חצי מהבירה.
מקום יכול על משטח עבודה; עוף נמוך מעל יכול, החדרת יכול לתוך קצה הזנב של עוף. לעמוד עוף על באח מעל אזור unlit, באמצעות הרגליים כדי לעזור העוף לעמוד זקוף; לכסות. (יכול צריך להישאר עוף על גריל.)
עוף גריל 1 שעה; מברשת עם רוטב 1/4 כוס. גריל, חשוף, 15 דקות. או עד עוף נעשה (165F), ניטור עבור טמפרטורת גריל עקבי צחצוח עוף לעתים קרובות עם רוטב הנותרים.
הסר מן הגריל; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני הסרת עוף פחית וגילוף עוף. זרוק כל בירה שנותרה בפחית.