בירה שחורה-כנפי עוף מזוגגות
בירה שחורה-כנפי עוף מזוגגות היא ללא גלוטן מתאבנים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. אם יש לכם שום, שאלוט, בירה שחורהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מזוגג בירה שחורה, כנפי ברביקיו בירה שחורה של סאני, ו חזיר מזוגג בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ושום; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות. או עד שאלוט הם פריך במכרז.
מערבבים בירה שחורה. חזור לרתיחה; מבשלים עד מופחת בחצי. מערבבים ברוטב ברביקיו ואבקת צ ' ילה.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף כנפיים, בקבוצות; לבשל 8 עד 10 דקות. או עד הסוף, אחרי 5 דקות.
מניחים כנפיים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת רוטב ברביקיו; לזרוק כנפיים פרווה שווה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.