קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

ביריאניname

ביריאניname
Biriyani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . אם יש לך garam masala, מלח ופלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה די גרוע. מתכונים דומים: הידראבאדי דום ביריאני, פירות ים Biriyani, ו עוף ביריאני.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את היוגורט והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
3
מניחים את הבצל במחבת, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים את השום, רסק זנגביל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, ועגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהעגבניות רכות. מתבלים עם garam masala, מנטה, מלח ופלפל, ומערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
גארם מסאלהגארם מסאלה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מניחים את העוף במחבת. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ולהמשיך לבשל 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מביאים את המים והאורז לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מערבבים את עלה המפרץ, הל ירוק, הל שחור וקינמון. מתבלים במלח לפי הטעם. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
בסיר נפרד, להחליף את תערובת האורז והעוף בשכבות, ציפוי עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מפזרים עם צבע מאכל, ומערבבים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בסמטי לא מבושלאורז בסמטי לא מבושל1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1הל שחור podהל שחור pod4תרמילי הל ירוקתרמילי הל ירוק1קילוגרםעוף שלם, ללא עור וחותכים לחתיכותעוף שלם, ללא עור וחותכים לחתיכות5sprigs2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מנטה מיובשתמנטה מיובשת0(יכול להיות או להרחיק)אבקת צבע מאכל צהובאבקת צבע מאכל צהוב2(חוֹרֶף)גארם מסאלהגארם מסאלה2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)הדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר2smallsפלפלים ירוקים צ'ילהפלפלים ירוקים צ'ילה3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1( חצילים)בצל, פרוסבצל, פרוס3(חוֹרֶף)יוגורט רגיליוגורט רגיל12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2(חוֹרֶף)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק