צריך מנה עיקרית ללא חלב? ארוחת ערב צלע קצרה בישול איטי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 795 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, חצאי עגבניות מיובשים בשמש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: בישול איטי ארוחת ערב צלע קצרה, טאקו צלעות קצר בישול איטי, ו רוטב צלע קצר בישול איטי.
הוראות
1
צלעות בקר חומות במחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, ב 4 עד 6 ליטר סיר איטי, בצל שכבה, עגבניות, גזר, תפוחי אדמה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כף שחמה בשר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מסננים את כל השומן ממחבת; מוסיפים יין, 1/2 כוס המים ובוליון למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים בשר בקר עם מלח, קורנית, בזיליקום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים תערובת יין חם על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
8
כ -15 דקות לפני ההגשה, עם כפית מחוררת, להסיר בשר וירקות מ cooker איטי; מקום בקערה הגשה. לרפרף שומן מבישול מיצים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בכוס 4 כוס מדידה או קערה בינונית, תערובת הנותרים 1/2 כוס מים וקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים מיצים מ בישול איטי לתוך תערובת קמח; לערבב היטב. מיקרוגל על גבוה במשך 3 עד 4 דקות או עד שחין תערובת, ערבוב פעם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.