קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בישול איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון וחשיש בראונס

בישול איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון וחשיש בראונס
כיריים איטיים לפצל מרק אפונה עם בייקון וחשיש בראונס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, אפונה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. נסו תנור איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון, תנור איטי לפצל מרק אפונה עם בייקון, ו יום פטריק הקדוש בישולים איטיים דל שומן לפצל מרק אפונה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, עד משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים בייקון, אפונה מפוצלת, תפוחי אדמה חומים חשיש, בצל, גזר, סלרי, שום, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, מרק עוף בבישול איטי; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מבשלים נמוך במשך 8 שעות (או גבוה במשך 6 שעות).