בישול איטי צ'ילי בקר צלוי וכריכי צ' דר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי בשר צ'ילי ברביקיו כריכי צ' דר. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך רוטב ברביקיו, צ'אק צלי בקר, לחמניות קיסר בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו כריכי בשר צלויים עם רוטב חריף צלויים, כריכי עוף צלויים טריאקי מבשלים לאט, ו כריכי בשר צלוי מבושלים ואיטיים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2-ל 4-ליטר בישול איטי, צלי בקר במקום.
מפזרים תערובת תיבול (יבש) על בשר בקר; טפטוף עם רוטב ברביקיו.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות (תיבול צ ' ילי יופיע שחור כאשר נעשה).
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח. שומן דל שומן ממיצים בבישול. בשר גורס, באמצעות 2 מזלגות. מערבבים בשר מגורר לתוך מיצים בבישול. כדי לשרת, למלא כל גליל עם 1/2 כוס בשר העליון עם גבינה.