בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה
בשר בקר קולומביאני מתבשל לאט ונזיד בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 280 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, עלה דפנה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי בקר ותבשיל תפוחי אדמה, בישול איטי צ'אנקי ביף & תבשיל תפוחי אדמה, ו נזיד בטטה בטעם בוטנים בטטה איטי.
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
ב 4-5 ליטר תנור איטי, לערבב בשר בקר ומרכיבים הנותרים למעט משמשים ופטרוזיליה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות או עד בשר רך.
מערבבים משמשים. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות או עד משמשים מתרככים. משליך ציפורן, עלה דפנה ומקל קינמון.
מפזרים תבשיל עם פטרוזיליה.