בישול כפרי של Orecchiette של איטליה עם ברוקולי Rabe
בישול כפרי של Orecchiette של איטליה עם ברוקולי Rabe הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 790 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך orecchiette, פלפל, ברוקולי rabe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני, בישול כפרי של איטליה": ריגטוני עם כרובית, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).
הוראות
שים את רב הברוקולי לתוך סיר גדול של מים קרים מלוחים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, להעלות את החום גבוה ולהוסיף את orecchiette. מבשלים עד הפסטה היא אל דנטה, 8 עד 12 דקות.
בינתיים, לחמם יחד את השמן ואת פילה אנשובי במחבת קטנה על חום בינוני.
כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ואת הירוקים ולהעביר אותם קערת הגשה מחוממת.
יוצקים את שמן האנשובי מעל ומתבלים בנדיבות עם פלפל; במידת הצורך, מוסיפים קצת מלח. תעביר את הגבינה ליד השולחן.