בישול מן Glossies: חצאית בגריל סטייק ופלפל כריכים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס, בישול מן Glossies: תאנה, גבינת עיזים, כריכי בצל מקורמלים, ו בישול מן Glossies: פסטה שיער מלאך עם פלפל אדום פסטו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו או לחמם מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. תניח בצד.
מוציאים קצת מתוך הלחם ויוצרים קונכיות עבות.
מברשת תירס, פלפלים, בצל, לחתוך צדדים של לחם, וסטייקים עם שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל. ירקות גריל עד חרוך ופשוט רך וסטייקים עד חרוך ומבושל עד בינוני נדיר, על 15 דקות תירס, 8 עד 10 דקות לפלפלים, ו 5 עד 8 דקות לבצל, מפנה מדי פעם, ו 3 דקות לכל צד לסטייקים.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות. לחם גריל, בצד חתוך למטה, עד חרוך, על 2 עד 3 דקות.
חותכים תירס מקלח; מוסיפים לקערה עם תערובת מיונז ומערבבים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חותכים סטייקים נגד התבואה לרצועות בעובי 1/2 עד 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות סטייק, פלפלים ובצל על החצאים התחתונים של הלחם. מיונז תירס מעל כפית. למעלה עם לחם, לחיצה קלה קומפקטית. (אם משתמשים בג ' בטה, חותכים ל-6 כריכים.)