בישולים איטיים, בשר בקר חם ומטבל צ'יפוטלה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בשר מבושל חם חם מבושל לטבול צ' יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1364 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 134 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1064 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, בצל, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו טאקו ביף צ'יפוטלה איטי, בישול איטי צ'יפוטלה צ' ילי בקר, ו בישול איטי צ'יפוטלה בקר ברבקואה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, גבינת מונטריי ג 'ק, בצל, מיונז, אבקת שום וצ' ילי; לערבב היטב. מערבבים בבשר מיובש. כפית לתוך 1 או 1 1/2 ליטר סיר איטי.
כיסוי; חום על הגדרה נמוכה 1 1/2 עד 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מפזרים אגוזי פקאן מעל. לטבול ניתן לשמור חם בישול איטי עד 1 שעה.
מגישים עם קרקרים או לחם קוקטייל.