בליני בר
בליני בר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. משקה זה יש 235 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם אוכמניות, פיתולי קליפות תפוז, תותים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. נסו בליני קרח, בליני ג'אם, ו תות בליני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר גדול על אש בינונית עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות. מגניב לגמרי.
מחית את האפרסקים וקליפת התפוז בבלנדר עם 1/2 כוס מסירופ הסוכר לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת רשת דקה ולקערה. מכסים ומקררים. בבלנדר נקי מחית את התותים עם 1/3 כוס מסירופ הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים דרך מסננת נקייה עם רשת דקה ולקערה אחרת. מחק את הזרעים. מחית את האוכמניות בבלנדר נקי עם 1/3 כוס מסירופ הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים דרך מסננת נקייה עם רשת דקה ולקערה שלישית. מחק את הזרעים והמוצקים.
יוצקים כל אחד מהמחית לקערות זכוכית שקופות או לכדים קטנים.
לכל מנה מוזגים 2 עד 4 כפות ממחית הפירות הרצויה לחליל שמפניה. שופכים לאט לאט מספיק פרוסקו לחליל למילוי. מערבבים בעדינות לתערובת.
מקשטים עם כל הגרגרים, לפי הצורך, ומגישים.
לעשות - קדימה טיפ: את פירות פירה יכול כל להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.