קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש.

בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש.
בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאן קלוי, וקרמה פרש יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם טפיוקה פנינה, קצפת, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש., בליני לימון עם קוויאר וצלבים קרם פרש, ו כוסמת בליניס עם סלמון מעושן וcrème Fraîche.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים טפיוקה ומרתיחים עד טפיוקה הוא ברור, ערבוב מדי פעם, על 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
3
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
להעביר טפיוקה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים שמנת לתוך סיר קטן כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה בינונית 1 דקה. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 5 דקות; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
7
להעביר פודינג לקערה מתכת בינונית. מניחים מעל קערה של מי קרח ומערבבים עד רפרפת הוא מגניב. מערבבים 3/4 כוס פודינג לתוך טפיוקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה טפיוקה ו פודינג שנותר בנפרד. מערבבים את כל פודינג הנותרים לתוך טפיוקה כדי לשחרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פודינגפודינג
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מבשלים תפוחי אדמה וגזר לבן בסירים בינוניים נפרדים של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
2
מסננים ירקות היטב, ולאחר מכן להעביר לסנן להגדיר מעל קערה בינונית. להכריח תפוחי אדמה וגזר לבן דרך מסננת לקערה. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
לטאטא בקמח ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא להתמזג לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להקציף סוכר ומלח לבלילה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מחממים מחום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מברשת עם שמן. בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי כפות מעוגלות על מחבת, מתפשט טופס 21/2-עד 3 סיבובים אינץ'. מבשלים עד חום, על 21/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
העברה לגיליון. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, לכסות בחוזקה עם נייר, וצינה. לחמם מחדש נחשף ב 350°f תנור, כ 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
10
מחלקים טפיוקה בין 8 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מניחים 1 קערה על כל אחד 8 צלחות. נחלק את הבליני החם בין הצלחות. מסדרים חצאי דובדבנים יבשים, פרוסות משמש מסוכרות ופקאנים קלויים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
דובדבניםדובדבנים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים מנה של קרם frache ודבש תלולית קטנה של קינמון טחון על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
דבשדבש

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים אדומים מסוכרים, חצוידובדבנים אדומים מסוכרים, חצוי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)משמש מסוכר כוס או מיובשים (על, לחתוך בחצי אופקית, ולאחר מכן חתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחבמשמש מסוכר כוס או מיובשים (על, לחתוך בחצי אופקית, ולאחר מכן חתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcrème fraîchecrème fraîche3largesחלבוני ביצה (שמורים מטפיוקה)חלבוני ביצה (שמורים מטפיוקה)3largesחלמונים (מילואים לבנים עבור בליניס)חלמונים (מילואים לבנים עבור בליניס)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר לבן, מקולף, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ '(על 1 1/2 כוסות)גזר לבן, מקולף, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ '(על 1 1/2 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן, קלויים, שבורים בצפיפותאגוזי פקאן, קלויים, שבורים בצפיפות11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטפיוקה פנינהטפיוקה פנינה13 אינץ ' חתיכת וניל שעועית, פיצול לאורכו3 אינץ ' חתיכת וניל שעועית, פיצול לאורכו8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי3בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ '( על 1 1/2 כוסות)תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ '( על 1 1/2 כוסות)