בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש.
בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאן קלוי, וקרמה פרש יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם טפיוקה פנינה, קצפת, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש., בליני לימון עם קוויאר וצלבים קרם פרש, ו כוסמת בליניס עם סלמון מעושן וcrème Fraîche.
הוראות
1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים טפיוקה ומרתיחים עד טפיוקה הוא ברור, ערבוב מדי פעם, על 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
3
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
להעביר טפיוקה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים שמנת לתוך סיר קטן כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קרם
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה בינונית 1 דקה. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 5 דקות; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
7
להעביר פודינג לקערה מתכת בינונית. מניחים מעל קערה של מי קרח ומערבבים עד רפרפת הוא מגניב. מערבבים 3/4 כוס פודינג לתוך טפיוקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה טפיוקה ו פודינג שנותר בנפרד. מערבבים את כל פודינג הנותרים לתוך טפיוקה כדי לשחרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
מים
פודינג
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מבשלים תפוחי אדמה וגזר לבן בסירים בינוניים נפרדים של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
תפוח אדמה
מים
2
מסננים ירקות היטב, ולאחר מכן להעביר לסנן להגדיר מעל קערה בינונית. להכריח תפוחי אדמה וגזר לבן דרך מסננת לקערה. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר לבן
תפוח אדמה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
3
לטאטא בקמח ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא להתמזג לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
להקציף סוכר ומלח לבלילה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
7
מחממים מחום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מברשת עם שמן. בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי כפות מעוגלות על מחבת, מתפשט טופס 21/2-עד 3 סיבובים אינץ'. מבשלים עד חום, על 21/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
העברה לגיליון. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, לכסות בחוזקה עם נייר, וצינה. לחמם מחדש נחשף ב 350°f תנור, כ 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
10
מחלקים טפיוקה בין 8 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מניחים 1 קערה על כל אחד 8 צלחות. נחלק את הבליני החם בין הצלחות. מסדרים חצאי דובדבנים יבשים, פרוסות משמש מסוכרות ופקאנים קלויים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
משמש
דובדבנים
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מניחים מנה של קרם frache ודבש תלולית קטנה של קינמון טחון על צלחות.