במיה חרוכה עם בייקון ריבה
במיה חרוכה עם בייקון ריבה היא ללא גלוטן מנה צדדית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, במיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו במיה חרוכה, במיה חרוכה עם טומטילוס, ו במיה חרוכה עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו והבייקון מתחיל חום, כ -10 עד 15 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל השחה, כ 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב.
להוסיף 1 כוס מרק ולהביא לרתיחה, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה וכמעט כל הנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
להוסיף 1 כוס יותר של מרק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה וכמעט כל הנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הכוס הנותרת של מרק, דבש, Espelette, מלח נמדד, פלפל שחור ומערבבים לשלב.
מעבירים את התערובת לבלנדר ושומרים את הסיר. להתמזג עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מפני פקיעה).להחזיר את התערובת לסיר השמור, במקום מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1 1/2 כוסות, על 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה; להפריש. (בשלב זה, ריבת בייקון ניתן מקורר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן בקירור במיכל אטום עד 2 שבועות. לחמם מחדש לפני השימוש.) For the okra:Trim the stems from the okra and cut each pod in half lengthwise.
מניחים בקערה גדולה, מוסיפים את המלח, וזורקים לשלב; להפריש.
מחממים מחבת גדולה, מתובלת היטב או אמייל ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד, על 3 דקות. עבודה ב 2 עד 3 קבוצות כדי לא להצטופף במחבת, להוסיף את הבמיה, לחתוך בצד למטה בשכבה אחת, ולצרוב ללא הפרעה עד חרוך על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך את במיה ולבשל עד פריך במכרז, כ -30 שניות יותר.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את הבמיה בקערה ו 1/2 כוס ריבת הבייקון למחבת (שמור את ריבת הבייקון הנותרת לשימוש אחר), ומערבבים לשלב. מיד להעביר צלחת הגשה.