בננה חמאה רום" אני צועק " כריכים פתוחים
חמאת בננה רום" אני צועק " כריכים פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1203 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רום, שמן צמחי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: כריכי בננה עם בננה שוקולד פרנץ ' טוסט, כריכי צנון וחמאת כמהין עם פרצוף פתוח או " טארטין, ו כריכי ביצה פתוחים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
שלב 2 בננות פירה הבא 4 מרכיבים; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב עם חוט לטאטא עד לחלח. מערבבים ב 1/4 פקאן כוס.
מבשלים ב וופל מחומם מראש, משומן עד זהב.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף סוכר חום 2/3 כוס פקאן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד מבעבע.
הוסף 6 בננות; לבשל 3 דקות או עד בננות במכרז.
לחמם רום בסיר קטן על חום בינוני עד חם (לא להרתיח).
יוצקים רום על תערובת בננה, ומיד להצית עם גפרור ארוך.
תן ללהבות לדעוך. חזור לחום; מבשלים 4 דקות או עד הרוטב הוא מעובה. מערבבים וניל.
כדי לשרת, מניחים 2 פרוסות בננה על כל וופל; למעלה עם גלידת וניל.
טפטוף 2 כפות תערובת רום על גלידה.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bisquick המקורי כל המטרה אפייה