בננה לחם מאפין צמרות
בננה לחם מאפין צמרות נטול גלוטן, וטבעוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, 8 כפית מלח ים גרגר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. נסו קוול בננה אגוזים מאפין צמרות, בננה-טופי מאפין צמרות, ו חמאת בוטנים בננה מאפין צמרות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.
מוסיפים את הבננות הקלופות, תאריכים מגולענים, שמן קוקוס ווניל למעבד מזון. תהליך עד חלקה. נתתי לו לרוץ לרגע או משהו כזה.
מוסיפים את הקינמון, אבקת אפייה ומלח ומעבדים שוב עד לשלב.
מוסיפים 1.5 כוסות של שיבולת שועל מגולגל ומעבדים רק 4-5 שניות, רק מספיק זמן כדי לחתוך בערך את שיבולת השועל.
הסר מעבד מהבסיס ולאחר מכן להסיר את הלהב ולהניח בצד. בזהירות לערבב את הנותרים 1/2 כוס שיבולת שועל התגלגל ואת שבבי שוקולד.כפית חלק גדול של בצק (כ 3-4 כפות בערך לכל אחד) על הקלף. אל תלחץ על הבצק כדי לשטח - פשוט להשאיר אותו בתלולית על תבנית האפייה.
אופים עוגיות במשך 10 דקות, לסובב את המחבת, ואופים עוד 7-9 דקות עד חום זהוב על הקרקעית.מיד להעביר את תבנית האפייה על מדף קירור במשך 10 דקות. ואז להרים מאפינס ומניחים על המדף להתקרר לחלוטין.