בננה ספליט גלידת כריכים
בננה ספליט גלידת כריכים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ביצה, סירופ שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננה ספליט גלידת כריכים, בננה ספליט גלידת כריכים, ו בננה ספליט גלידת כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגיות, לשלב סוכר וקמח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים וניל וביצה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות. מכסים ומקררים 2 שעות.
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף. צייר 6 (3 אינץ') מעגלים על נייר. להפוך נייר מעל, ומאובטח עם קלטת מיסוך. כפית על 1 כף הבלילה למרכז של כל מעגל נמשך; להפיץ הבלילה לקצה החיצוני של כל מעגל.
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. בזהירות להסיר עוגיות מנייר, מגניב לחלוטין על מדפים תיל. חזור על הנוהל עם הבלילה שנותרה, שימוש חוזר בנייר הקלף.
כדי להכין את המילוי, לשלב את הגלידה, בננה, ו 1/4 כוס בוטנים, ערבוב היטב.
מניחים 1 עוגייה על כל אחד 6 צלחות. בזהירות להפיץ על תערובת גלידה 1/3 כוס מעל צד שטוח של כל עוגייה. למעלה עם עוגיות שנותרו, צדדים שטוחים למטה, לחיצה בעדינות. למעלה כל כריך עם 1 כף ציפוי מוקצף, 1 סירופ שוקולד כף, 1 בוטנים כפית, ו 1 דובדבן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "