קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

בננה פקאן דאקואז

בננה פקאן דאקואז
בננה פקאן דאקואז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 918 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Caramel-Pecan Dacquoise, אננס Dacquoise, ו אגוזי לוז Dacquoise.

הוראות

1
הפוך בננה קרמל: בסיר בינוני, להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה (לא מערבבים). כאשר הסוכר מתחיל להחשיך במקום 1, בזהירות לסובב מחבת כדי caramelize באופן שווה עד ענבר בינוני בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בננות וקרם (תערובת יהיה בועה עד בזעם); מערבבים לערבב. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
בואו מגניב, ואז להירגע אטום לפחות 2 שעות.
4
הפוך קרם מאפה: במחבת קטנה, חלב חם שעועית וניל על חום גבוה עד שמתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולתת לשבת 15 דקות.
6
לטאטא סוכר, קמח, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
שים תערובת במחבת ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כאשר תערובת רותחים, לבשל 2 דקות יותר, לטאטא (זה צריך להיות עבה מאוד נוקשה).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום, מערבבים בחמאה, ולהסיר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10
מעבירים קרם מאפה ל-8-או 9-אין. תבנית אפייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מקום 9-in. צלחת או מחבת עוגה על פיסת נייר קלף (נייר שעווה לא יעבוד) ועקבות סביב צלחת עם עט או עיפרון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
13
להניח נייר על תבנית אפייה משומנת, בצד מארק למטה. חזור עם 2 חתיכות יותר של קלף ו 2 גיליונות אפייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
שמור 1 כוס של חצאי פקאן היפה למראה לקישוט. שים הנותרים 2 כוסות פקאן, 2/3 כוס סוכר, ואת קורנפלור בקערה של מעבד מזון. דופק עד תערובת הוא בסדר ומתפורר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל דוכן להקציף על מהירות בינונית עד לבן קצף. להגביר את המהירות גבוהה ומפזרים לאט הנותרים 2/3 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד שייווצרו פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל לתוך תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
באמצעות מרית, מרנג dollop למרכזים של מעגלי קלף, חלוקת באופן שווה. עם מרית מתכת אופסט, להפיץ מרנג החוצה לקצה של מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
אופים מרנג, ב 2 קבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב פריך, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
בואו מגניב לחלוטין על מחבתות.
20
להרכיב dacquoise: בקערה של מערבל לעמוד, קרם להקציף עד שזה פשוט מחזיק שיא (זה לא צריך להיות נוקשה מדי).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
21
להקציף חצי קצפת לתוך קרם מאפה צונן.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
22
מקלפים קלף מקצפת. הגדר 1 מרנג במרכז דוכן העוגה ולהפיץ עם חצי קרם מאפה. כפית על חצי בננה קרמל. רבע 1 בננה lengthwise ושכב על גבי. חזור עם מרנג שני, נשאר בצק קרם וקרמל, ועוד בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
23
מניחים את הקצפת האחרונה למעלה ומוסיפים מעט קצפת במרכז. רבעון בננה last lengthwise ולשכב על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
24
מפזרים חצי חצאי פקאן שמורים ולשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
25
מגישים מיד, באמצעות סכין משונן לחתוך פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
26
הפוך קדימה: זה קל יותר ליצור קינוח זה אם אתה עושה את כל הרכיבים קדימה ולאחר מכן להרכיב אותם זמן קצר לפני ההגשה, החל בצ ' יל בננה קרמל וקרם מאפה עד 4 ימים. חנות מרנג אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)

מרכיבים

12קצת קישואים קצוציםבננה קרמלבננה קרמל4בננות בשלות, קצוצותבננות בשלות, קצוצות1גבינת פרמזן מגוררתהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)1גבינת פרמזן מגוררתסירופ תירס קלסירופ תירס קל2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה6largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי4largesחלמוניםחלמונים3קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח12קצת קישואים קצוציםקרם מאפהקרם מאפה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאי פקאן קלויים, מחולקחצאי פקאן קלויים, מחולק12קצת קישואים קצוציםמרנג אגוזיםמרנג אגוזים3בננות בשלותבננות בשלות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו591 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת12קצת קישואים קצוציםהרכבההרכבה