בננה פקאן דאקואז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 918 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Caramel-Pecan Dacquoise, אננס Dacquoise, ו אגוזי לוז Dacquoise.
הוראות
1
הפוך בננה קרמל: בסיר בינוני, להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה (לא מערבבים). כאשר הסוכר מתחיל להחשיך במקום 1, בזהירות לסובב מחבת כדי caramelize באופן שווה עד ענבר בינוני בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בננות וקרם (תערובת יהיה בועה עד בזעם); מערבבים לערבב. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
בואו מגניב, ואז להירגע אטום לפחות 2 שעות.
4
הפוך קרם מאפה: במחבת קטנה, חלב חם שעועית וניל על חום גבוה עד שמתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולתת לשבת 15 דקות.
6
לטאטא סוכר, קמח, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
שים תערובת במחבת ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כאשר תערובת רותחים, לבשל 2 דקות יותר, לטאטא (זה צריך להיות עבה מאוד נוקשה).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום, מערבבים בחמאה, ולהסיר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
מעבירים קרם מאפה ל-8-או 9-אין. תבנית אפייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מקום 9-in. צלחת או מחבת עוגה על פיסת נייר קלף (נייר שעווה לא יעבוד) ועקבות סביב צלחת עם עט או עיפרון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
13
להניח נייר על תבנית אפייה משומנת, בצד מארק למטה. חזור עם 2 חתיכות יותר של קלף ו 2 גיליונות אפייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
שמור 1 כוס של חצאי פקאן היפה למראה לקישוט. שים הנותרים 2 כוסות פקאן, 2/3 כוס סוכר, ואת קורנפלור בקערה של מעבד מזון. דופק עד תערובת הוא בסדר ומתפורר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל דוכן להקציף על מהירות בינונית עד לבן קצף. להגביר את המהירות גבוהה ומפזרים לאט הנותרים 2/3 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד שייווצרו פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל לתוך תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
באמצעות מרית, מרנג dollop למרכזים של מעגלי קלף, חלוקת באופן שווה. עם מרית מתכת אופסט, להפיץ מרנג החוצה לקצה של מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
אופים מרנג, ב 2 קבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב פריך, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
בואו מגניב לחלוטין על מחבתות.
20
להרכיב dacquoise: בקערה של מערבל לעמוד, קרם להקציף עד שזה פשוט מחזיק שיא (זה לא צריך להיות נוקשה מדי).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
21
להקציף חצי קצפת לתוך קרם מאפה צונן.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
22
מקלפים קלף מקצפת. הגדר 1 מרנג במרכז דוכן העוגה ולהפיץ עם חצי קרם מאפה. כפית על חצי בננה קרמל. רבע 1 בננה lengthwise ושכב על גבי. חזור עם מרנג שני, נשאר בצק קרם וקרמל, ועוד בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
23
מניחים את הקצפת האחרונה למעלה ומוסיפים מעט קצפת במרכז. רבעון בננה last lengthwise ולשכב על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
24
מפזרים חצי חצאי פקאן שמורים ולשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
25
מגישים מיד, באמצעות סכין משונן לחתוך פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
26
הפוך קדימה: זה קל יותר ליצור קינוח זה אם אתה עושה את כל הרכיבים קדימה ולאחר מכן להרכיב אותם זמן קצר לפני ההגשה, החל בצ ' יל בננה קרמל וקרם מאפה עד 4 ימים. חנות מרנג אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.