בננה פקאן דאקואז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 918 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Caramel-Pecan Dacquoise, אננס Dacquoise, ו אגוזי לוז Dacquoise.
הוראות
1
הפוך בננה קרמל: בסיר בינוני, להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה (לא מערבבים). כאשר הסוכר מתחיל להחשיך במקום 1, בזהירות לסובב מחבת כדי caramelize באופן שווה עד ענבר בינוני בצבע.
לטאטא חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שים תערובת במחבת ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כאשר תערובת רותחים, לבשל 2 דקות יותר, לטאטא (זה צריך להיות עבה מאוד נוקשה).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום, מערבבים בחמאה, ולהסיר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
מעבירים קרם מאפה ל-8-או 9-אין. תבנית אפייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
11
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מקום 9-in. צלחת או מחבת עוגה על פיסת נייר קלף (נייר שעווה לא יעבוד) ועקבות סביב צלחת עם עט או עיפרון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
13
להניח נייר על תבנית אפייה משומנת, בצד מארק למטה. חזור עם 2 חתיכות יותר של קלף ו 2 גיליונות אפייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
שמור 1 כוס של חצאי פקאן היפה למראה לקישוט. שים הנותרים 2 כוסות פקאן, 2/3 כוס סוכר, ואת קורנפלור בקערה של מעבד מזון. דופק עד תערובת הוא בסדר ומתפורר, על 30 שניות.
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל דוכן להקציף על מהירות בינונית עד לבן קצף. להגביר את המהירות גבוהה ומפזרים לאט הנותרים 2/3 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד שייווצרו פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל לתוך תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
22
מקלפים קלף מקצפת. הגדר 1 מרנג במרכז דוכן העוגה ולהפיץ עם חצי קרם מאפה. כפית על חצי בננה קרמל. רבע 1 בננה lengthwise ושכב על גבי. חזור עם מרנג שני, נשאר בצק קרם וקרמל, ועוד בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
23
מניחים את הקצפת האחרונה למעלה ומוסיפים מעט קצפת במרכז. רבעון בננה last lengthwise ולשכב על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
(קרטון בלוק)
ופלים מיניאטוריים של וניל
24
מפזרים חצי חצאי פקאן שמורים ולשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
הפוך קדימה: זה קל יותר ליצור קינוח זה אם אתה עושה את כל הרכיבים קדימה ולאחר מכן להרכיב אותם זמן קצר לפני ההגשה, החל בצ ' יל בננה קרמל וקרם מאפה עד 4 ימים. חנות מרנג אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.