קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

בננה פקאן דאקואז

בננה פקאן דאקואז
בננה פקאן דאקואז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 918 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Caramel-Pecan Dacquoise, אננס Dacquoise, ו אגוזי לוז Dacquoise.

הוראות

1
הפוך בננה קרמל: בסיר בינוני, להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה (לא מערבבים). כאשר הסוכר מתחיל להחשיך במקום 1, בזהירות לסובב מחבת כדי caramelize באופן שווה עד ענבר בינוני בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בננות וקרם (תערובת יהיה בועה עד בזעם); מערבבים לערבב. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
בואו מגניב, ואז להירגע אטום לפחות 2 שעות.
4
הפוך קרם מאפה: במחבת קטנה, חלב חם שעועית וניל על חום גבוה עד שמתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום ולתת לשבת 15 דקות.
6
לטאטא סוכר, קמח, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לטאטא חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
שים תערובת במחבת ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כאשר תערובת רותחים, לבשל 2 דקות יותר, לטאטא (זה צריך להיות עבה מאוד נוקשה).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום, מערבבים בחמאה, ולהסיר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
מעבירים קרם מאפה ל-8-או 9-אין. תבנית אפייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מקום 9-in. צלחת או מחבת עוגה על פיסת נייר קלף (נייר שעווה לא יעבוד) ועקבות סביב צלחת עם עט או עיפרון.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
13
להניח נייר על תבנית אפייה משומנת, בצד מארק למטה. חזור עם 2 חתיכות יותר של קלף ו 2 גיליונות אפייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
שמור 1 כוס של חצאי פקאן היפה למראה לקישוט. שים הנותרים 2 כוסות פקאן, 2/3 כוס סוכר, ואת קורנפלור בקערה של מעבד מזון. דופק עד תערובת הוא בסדר ומתפורר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל דוכן להקציף על מהירות בינונית עד לבן קצף. להגביר את המהירות גבוהה ומפזרים לאט הנותרים 2/3 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד שייווצרו פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל לתוך תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
באמצעות מרית, מרנג dollop למרכזים של מעגלי קלף, חלוקת באופן שווה. עם מרית מתכת אופסט, להפיץ מרנג החוצה לקצה של מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
אופים מרנג, ב 2 קבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב פריך, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
בואו מגניב לחלוטין על מחבתות.
20
להרכיב dacquoise: בקערה של מערבל לעמוד, קרם להקציף עד שזה פשוט מחזיק שיא (זה לא צריך להיות נוקשה מדי).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
21
להקציף חצי קצפת לתוך קרם מאפה צונן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
22
מקלפים קלף מקצפת. הגדר 1 מרנג במרכז דוכן העוגה ולהפיץ עם חצי קרם מאפה. כפית על חצי בננה קרמל. רבע 1 בננה lengthwise ושכב על גבי. חזור עם מרנג שני, נשאר בצק קרם וקרמל, ועוד בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
23
מניחים את הקצפת האחרונה למעלה ומוסיפים מעט קצפת במרכז. רבעון בננה last lengthwise ולשכב על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
24
מפזרים חצי חצאי פקאן שמורים ולשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
25
מגישים מיד, באמצעות סכין משונן לחתוך פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
26
הפוך קדימה: זה קל יותר ליצור קינוח זה אם אתה עושה את כל הרכיבים קדימה ולאחר מכן להרכיב אותם זמן קצר לפני ההגשה, החל בצ ' יל בננה קרמל וקרם מאפה עד 4 ימים. חנות מרנג אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות