בננה קוקוס לואו עוגה
בננה קוקוס לואו עוגה דורשת על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 556 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, שמנת של טרטר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת קוקוס לואאו של פאולה, עוגת בננה קוקוס, ו עוגת בננה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שמן וקמח 1 (12 כוס) מאפין פח.
בקערה בינונית, לשלב את הקמחים, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח.
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, מוסיפים את החמאה והסוכרים ומכים עד שהתערובת קלה מאוד ורכה.
מערבבים את הביצה עד incorporated. בעוד המיקסר פועל, להוסיף את החומרים יבשים ולאחר מכן את השמנת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את בננה הפירה ווניל. מלא כל כוס מאפין 2/3 של הדרך עם הבלילה.
אופים את המאפינס עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -15 דקות.
הסר את הפח מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להעביר את המאפינס מתלה קירור.
קו מחבת גיליון עם סילפט או רדיד אלומיניום כי כבר בחמאה בנדיבות.
לזרוק אגוזי מקדמיה עם החמאה בקערה בינונית.
בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר עם מים וקרם של טרטר. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הסירופ מגיע לצבע ענבר זהב בינוני, לכבות את החום ומערבבים חצי מהסירופ לתוך הקערה עם אגוזי מקדמיה.
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון מוכן ולתת את קרירות שביר. כדי הסוכר הנותרים caramelized, בזהירות לערבב את חלב הקוקוס. לקרר את הרוטב לחלוטין לפני השימוש.
כאשר השברירי התקרר, לקצוץ אותו בערך עם סכין.
מסדרים טבעת אננס על צלחת קטנה. הפוך עוגה לטבעת האננס. למעלה עם כף קטנה של גלידת קוקוס וטפיחה של שברי מקדמיה קצוצים.
טפטף את הקינוח עם 2 כפות של רוטב הקרמל ומקשטים עם קצת מנטה. חזור עם החומרים הנותרים לשרת.