כריכי עוף בגריל ים תיכוניים עם פנים פתוחות
כריכי עוף בגריל ים תיכוניים פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 509 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עגבניות שזיף, חסה, רוטב עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי חציל וגודאן מעושנים בגריל עם פנים פתוחות, כריכי עוף עם פנים פתוחות, ו כריכי סלט עוף עם פנים פתוחות.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
שלב חצאי חזה עוף ורוטב 1/2 כוס בשקית ניילון כבדה חובה zip-top; שקית חותם מאובטח, לרבד במקרר לפחות 8 שעות.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל, מכוסה, 4 דקות בכל צד או עד הסוף. למעלה עם גבינה, וגריל 1 דקה או עד גבינה נמסה. לחם מעיל עם ספריי בישול; גריל, מכוסה, 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
לזרוק חסה עם 1 רוטב כף. פרוסות לחם למעלה באופן שווה עם חסה ועגבניה.
מניחים חזה עוף על כל אחד.