בס בארטישוק מרק עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 465 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, פילה לבס, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, בס בגריל עם מרק עגבניות חמוץ, ו הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל ב 2 כפות שמן בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים לבבות ארטישוק, עגבניות( כולל מיץ), זיתים, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה, חשופה, ערבוב מדי פעם.
רוטב העברה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' (3 ליטר) זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר דגים (ללא צפיפות) על רוטב. דוט דגים עם חמאה לכסות צלחת בחוזקה עם נייר כסף. צולים עד שהדגים רק אטומים ומבושלים, 12 עד 14 דקות.