בס בארטישוק מרק עגבניות
בס בארטישוק מרק עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 465 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, פילה לבס, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, בס בגריל עם מרק עגבניות חמוץ, ו הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ב 2 כפות שמן בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 6 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים לבבות ארטישוק, עגבניות( כולל מיץ), זיתים, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה, חשופה, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לטפוח דגים יבש ומפזרים הנותרים 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
רוטב העברה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' (3 ליטר) זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר דגים (ללא צפיפות) על רוטב. דוט דגים עם חמאה לכסות צלחת בחוזקה עם נייר כסף. צולים עד שהדגים רק אטומים ומבושלים, 12 עד 14 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד גרידה ונותר 2 כפות שמן.
מעבירים דגים עם ירקות ומרק לקערות רדודות ומגישים נטפטפים בשמן כתום.
ניתוח מלא של נתונים של מתכון זה "