בס בגריל עם רוטב vierge
בס בגריל עם רוטב vierge הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, עלי בזיליקום קרועים ועירית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סנאפר אדום עלום עם פפאיאן ורוטב מנגו Vierge, דג בס צלוי ברוטב צ'ילי תאילנדי, ו דג בס בגריל ברוטב מיסו-חרדל.
הוראות
קו מחבת גריל עם לסכל מברשת קלות עם חמאה.
מברישים את הדגים משני הצדדים עם חמאה ועונה.
שכב על נייר הכסף, עור כלפי מעלה.
שים את העגבניות ואת שאלוט במחבת עם צלפים, מיץ לימון ושמן, ואת העונה.
גריל הבס עבור 5-7 דקות תחת גריל חם עד רק מבושל ואת העור מתחיל חום. בינתיים, לחמם את הרוטב דרך במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים כמה עלי בזיליקום קרועים. הרם את הבס על צלחות מחוממות באמצעות פרוסת דגים כפית את הרוטב מסביב.
מגישים עם תפוחי אדמה מאודים חדשים או תפוחי אדמה אפויים קטנים, ומוסיפים את הבזיליקום הנותרים ועירית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לבס. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.