בס ים אפוי במלח
בס ים אפוי במלח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, קלוף עגבניות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח, בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.
הוראות
מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם פלפל. מחלקים את הקורנית, פטרוזיליה וריחות בזיליקום ושום בין חללי הדגים; לסגור את החללים עם שיפודי במבוק. בקערה, לשלב את שומר, שמיר וזרעי כוסברה עם מלח ומים. על תבנית אפייה גדולה מאוד, לעשות 2 ערימות רדודות עם מחצית תערובת המלח. הגדר כל דג על ערימה ולכסות לחלוטין עם המלח שנותר, לחיצה לדבוק.
אופים את הדגים במשך כ -30 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית רושם 130 בחלק העבה ביותר של הדגים.
בינתיים, בקערה, לשלב את העגבניות, שמן זית ומיץ לימון בזיליקום מגורר; העונה עם מלח ופלפל.
באמצעות פטיש קטן או האחורי של סכין כבד, לשבור את הקרום.
תברישי מלח מהדגים. הרם את הדג מן העצמות על צלחות לשרת עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.