בס ים אפוי במלח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, קלוף עגבניות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח, בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם פלפל. מחלקים את הקורנית, פטרוזיליה וריחות בזיליקום ושום בין חללי הדגים; לסגור את החללים עם שיפודי במבוק. בקערה, לשלב את שומר, שמיר וזרעי כוסברה עם מלח ומים. על תבנית אפייה גדולה מאוד, לעשות 2 ערימות רדודות עם מחצית תערובת המלח. הגדר כל דג על ערימה ולכסות לחלוטין עם המלח שנותר, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.