קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט
הבס המיושן של מק ' דוויט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, כורכום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקצץ את גבעולי הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולמשוך את העלים החיצוניים. לקצץ את תחתית הארטישוק, חיתוך כל עור ירוק קשה. לשפשף את הארטישוקים עם הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר, להביא את המים, יין, זנגביל, קארי וכורכום לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את תחתית הארטישוק ומבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את החונק השעיר לחתוך את הארטישוקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
להחזיר את המרק לרתיחה, להוסיף את פולי סויה ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
7
מסננים ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את הבצל הירוק, בצל, עגבניות וארטישוקים; מקררים עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקררים עד הצטננות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
לקלף דק מגררים את הג ' ינג ' ר ולשים אותו מסננת קטנה להגדיר מעל קערה. לחץ על זנגביל כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; אתה צריך 2 כפות. בתבנית אפייה, להקציף את מיץ זנגביל עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים את פילה בס הים ופונים מעיל. מקררים עד 2 שעות, הופכים את הפילה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
12
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
לטף את הבס יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת חסינת ovenproof, לחמם את השמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
SeabassSeabass
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הבס, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה טובה, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להעביר לתנור ולצלות במשך כ 5 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מערבבים את מיץ הסיד לתוך התענוגות ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התענג על 4 צלחות. הגדר את הבס על גבי ולהוסיף מנה של מיונז ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
SeabassSeabass
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
16
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרארטישוקארטישוק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טחוןעירית טחון11 כף אורגנו מיובשבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טריחתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טרי1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון2רבע גודל פרוסות של זנגביל טרירבע גודל פרוסות של זנגביל טרי0חתיכות טופי הית' בררוטב חריף, עדיף סרירצ'הרוטב חריף, עדיף סרירצ'ה1לימון, חצוילימון, חצוי11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסהדבק מיסו צהוב (ראה הערה)הדבק מיסו צהוב (ראה הערה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1עגבניות שזיף, קצוץ דקעגבניות שזיף, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1צביטהקורט מלח ופלפל טחון טריקורט מלח ופלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בס ים, על 1 אינץ ' עבהפילה בס ים, על 1 אינץ ' עבה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו