הבס המיושן של מק ' דוויט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, כורכום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין חדה, לקצץ את גבעולי הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולמשוך את העלים החיצוניים. לקצץ את תחתית הארטישוק, חיתוך כל עור ירוק קשה. לשפשף את הארטישוקים עם הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר, להביא את המים, יין, זנגביל, קארי וכורכום לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את תחתית הארטישוק ומבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את החונק השעיר לחתוך את הארטישוקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
להחזיר את המרק לרתיחה, להוסיף את פולי סויה ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
לקלף דק מגררים את הג ' ינג ' ר ולשים אותו מסננת קטנה להגדיר מעל קערה. לחץ על זנגביל כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; אתה צריך 2 כפות. בתבנית אפייה, להקציף את מיץ זנגביל עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' ר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.