קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט
הבס המיושן של מק ' דוויט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, כורכום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקצץ את גבעולי הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולמשוך את העלים החיצוניים. לקצץ את תחתית הארטישוק, חיתוך כל עור ירוק קשה. לשפשף את הארטישוקים עם הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר, להביא את המים, יין, זנגביל, קארי וכורכום לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את תחתית הארטישוק ומבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את החונק השעיר לחתוך את הארטישוקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
להחזיר את המרק לרתיחה, להוסיף את פולי סויה ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מסננים ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הבצל הירוק, בצל, עגבניות וארטישוקים; מקררים עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקררים עד הצטננות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לקלף דק מגררים את הג ' ינג ' ר ולשים אותו מסננת קטנה להגדיר מעל קערה. לחץ על זנגביל כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; אתה צריך 2 כפות. בתבנית אפייה, להקציף את מיץ זנגביל עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את פילה בס הים ופונים מעיל. מקררים עד 2 שעות, הופכים את הפילה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
12
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לטף את הבס יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת חסינת ovenproof, לחמם את השמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
SeabassSeabass
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את הבס, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה טובה, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להעביר לתנור ולצלות במשך כ 5 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים את מיץ הסיד לתוך התענוגות ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התענג על 4 צלחות. הגדר את הבס על גבי ולהוסיף מנה של מיונז ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
SeabassSeabass
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
16
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרארטישוקארטישוק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טחוןעירית טחון12 כפיות אבקת שוםבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טריחתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טרי1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון2רבע גודל פרוסות של זנגביל טרירבע גודל פרוסות של זנגביל טרי0חתיכות טופי הית' בררוטב חריף, עדיף סרירצ'הרוטב חריף, עדיף סרירצ'ה1לימון, חצוילימון, חצוי12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הדבק מיסו צהוב (ראה הערה)הדבק מיסו צהוב (ראה הערה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1עגבניות שזיף, קצוץ דקעגבניות שזיף, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1צביטהקורט מלח ופלפל טחון טריקורט מלח ופלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בס ים, על 1 אינץ ' עבהפילה בס ים, על 1 אינץ ' עבה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו