בס ים צרוב ברוטב שום
בס ים צרוב עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 147 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: בס ים צרוב צ'יליאני עם תפוחי אדמה ורוטב עשבים, צדפות צרובות עם רוטב שום ולימון, ו בס צרוב עם צמד כרובית.
הוראות
חותכים דגים לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
הוסף דגים, ומבשל 1 דקה. להפוך את הדגים; בהדרגה להוסיף את המים ואת הבא 4 מרכיבים (מים דרך שום) למחבת. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
הסר דגים ממחבת; להפריש, ולשמור חם. מבשלים את תערובת ורמוט מעל חום גבוה 1 דקה או עד מעובה מעט.
יוצקים על דגים; מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.