קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים

בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים
בס ים שחור קלוי עם עגבניות וסלט זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, פילה בס ים, ענפי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים, בס ים עם עגבניות וסלסה זית שחורה, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
2
מעבירים לקערה ומקציפים בממרח אנשובי, חומץ ו-1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
חומץחומץ
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להקציף בשמן. לזרוק עם מרכיבים סלט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, בעוד דגים צלויים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. שמן 1 1/2-ל 2-ליטר gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לשפשף צדדים בשר של דגים עם 2 כפיות שמן (סך הכל) ומתבלים עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל). מחלקים את פרוסות הבצל ואת sprigs אורגנו לתוך 2 מנות כריך כל חלק בין 2 פילה, עור הצדדים החוצה. לקשור עם מחרוזת מטבח לרוחב במרווחים 2 אינץ ' ולהעביר לתבנית אפייה. להבקיע עור על גבי בכמה מקומות עם סכין חדה טפטוף עם הנותרים 4 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
בצלבצל
דגיםדגים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
3
דג צלוי עד שזה עתה בישל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
חותכים את מחרוזת ולחתוך פילה sandwiched במחצית לרוחב.
5
מגישים עם סלט.
1
סלט יכול להיעשות 6 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.