בס ים שחור קלוי עם עגבניות וסלט זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, פילה בס ים, ענפי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים, בס ים עם עגבניות וסלסה זית שחורה, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית (מתכונים דומים).
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. שמן 1 1/2-ל 2-ליטר gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לשפשף צדדים בשר של דגים עם 2 כפיות שמן (סך הכל) ומתבלים עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל). מחלקים את פרוסות הבצל ואת sprigs אורגנו לתוך 2 מנות כריך כל חלק בין 2 פילה, עור הצדדים החוצה. לקשור עם מחרוזת מטבח לרוחב במרווחים 2 אינץ ' ולהעביר לתבנית אפייה. להבקיע עור על גבי בכמה מקומות עם סכין חדה טפטוף עם הנותרים 4 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
פלפל
בצל
דגים
מלח
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
תבנית אפייה
סכין
3
דג צלוי עד שזה עתה בישל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
4
חותכים את מחרוזת ולחתוך פילה sandwiched במחצית לרוחב.
5
מגישים עם סלט.
1
סלט יכול להיעשות 6 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.