בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בס מפוספס עם ירקות בקיץ יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, גזר חתוך ג'וליאן, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון, בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
שלב 1/4 כפית מלח, 2 כפיות שמן, סקווש, ואת 8 המרכיבים הבאים (סקווש דרך שום), ולזרוק היטב. לנגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
להוסיף תערובת ירקות, ו לטגן 4 דקות או עד פריך-במכרז.
מגישים דגים על ירקות; מקשטים עם בזיליקום,אם תרצה.