בס מפוספס צלוי עם שמן ג'ינג'ר בצל ירוק
בס מפוספס צלוי עם שמן ג'ינג'ר בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 266 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם אספרגוס מטוגן, מיץ לימון, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק.
הוראות
בקערה, לשלב את הבצל הירוק, ג ' ינג ' ר, שום ופלפל אדום. בסיר, לחמם את השמן עד מנצנץ.
יוצקים את השמן החם על תערובת בצל ירוק ומערבבים במיץ לימון, רוטב סויה ומלח.
מברשת פילה משני הצדדים עם חלק שמן בצל ירוק. מסדרים על מחבת מטאטא בצד למטה; מטגן עד מבושל רק דרך, על 5 דקות.
להעביר את הפילה לצלחות; כפית קצת שמן בצל ירוק על גבי.