בס פסים עם גזר מתוק זיגוג סיידר
בס פסים עם גזר מתוק זיגוג סיידר נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, שמן צמחי, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל, ו בס פסים שלם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר לא מגיב, להרתיח את חומץ סיידר סיידר מעל חום גבוה עד מופחת 2 כפות, 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה.
בינתיים, במחבת nonstick, לחמם את שמן הזית.
מורחים את הגזר בשכבה זוגית ומוסיפים את השום והרוזמרין. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, בלי לערבב, במשך 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד הגזר הם רק רך ועשיר caramelized, 5 דקות יותר. זרוק את השום והרוזמרין. מתבלים את הגזרים במלח ופלפל. מערבבים את הפטרוזיליה וחצי של זיגוג סיידר.
במחבת לא דביקה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני עד הפילה הם משחימים קלות, 4 דקות. הפעל ומבשל עד הדג הוא רק לבן לאורך, 2 דקות יותר.
מעבירים את הגזר המקורמל לצלחות ולהגדיר את הדג על גבי.
טפטוף עם זיגוג סיידר הנותרים לשרת.