בס פסים פראיים בפפיוטה
בס מפוספס פראי en Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 347 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלחי לימון, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה יוצא מן הכלל. נסו בס פסים פראי en Papillote, בס מפוספס en Papillote, ו פפיון של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מקפלים 4 גיליונות ריבועים גדולים של נייר קלף במחצית. החל בקיפול, לחתוך צורת חצי לב גדולה. פתח את הנייר שטוח על משטח עם נקודת הלב כלפיך. חמאה המרכזים של כל לב בקלילות עם כפית של החמאה.
מחלקים את chard השוויצרי לתוך 4 מנות.
מניחים ערימה על כל לב, מרכזים אותו בצד אחד של הלב, לכיוון הקמט. למעלה כל אחד עם 1/4 של קישואים, אספרגוס, תירס, פטריות. מתבלים היטב את הדגים במלח ופלפל ומניחים פילה על גבי כל ערימה של ירקות.
מניחים 1 כפית חמאה על כל פילה ומפזרים כל אחד עם כמה פטרוזיליה, טרגון, שאלוט, ושום.
טפטוף קצת יין לבן על כל אחד.
מקפלים את הנייר כדי לכסות את הדגים. החל בחלק העליון של הלב, לקפל בחוזקה על הקצוות, חופפים בכל פעם, כל הדרך עד לנקודה, עד שהוא אטום. טאק מתחת לקפל האחרון כדי לשמור אותו סגור. חמאה צמרות החבילות עם שאר החמאה.
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ומכניסים אותם לתנור למשך 15 דקות.
כדי לשרת, לשים את papillotes על צלחות ולפתוח אותם ליד השולחן. (היזהר של האדים החמים.)