בצל אדום בגריל
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, פלפל, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, ו טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה.
הוראות
הכנס שיפודי עץ 4 (1 בכל פעם) דרך כל בצל על 1/2 אינץ ' בנפרד כדי ליצור מקטעים אופקיים.
חותכים בצל לפרוסות בין שיפודים. (להשאיר שיפודים במקום להחזיק פרוסות בצל יחד במהלך marinating ובישול.)
מניחים פרוסות במיכל רדוד; מוסיפים יין. מכסים ומקררים 8 שעות, מסתובבים מדי פעם.
ממיסים חמאה בסיר קטן; מערבבים טימין ופלפל.
מברשת פרוסות בצל עם תערובת חמאה, שומר כמה לצלחת.
בצל גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
6 עד 10 דקות, סיבוב ו basting לעתים קרובות עם תערובת חמאה שמורות.