בצל אדום ושומר מוקפץ עם ארוגולה
שומר מוקפץ ובצל אדום עם ארוגולה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל עבה של חצי ירח, זיתים של קלמטן, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם שומר מוקפץ, כתום ובצל אדום, כריך חומוס בגריל + בצל מטוגן, עגבניות וארוגולה, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום.
הוראות
פזר את הארוגולה בקערת הגשה רחבה ורדודה.
מחממים מחבת גדולה (רצוי 12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
יוצקים 2 Tbs. של השמן מערבולת כדי לצפות את המחבת. ברגע שהשמן מנצנץ, אבל לא מעושניםעשן את השומר ואת הבצל בשכבה זוגית. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לירקות לבשל ללא הפרעה עד שהם מתחילים להשחים, כ -2 דקות. מערבבים מדי פעם עד שומר ובצל מכרז וחום זהוב עמוק במקומות, על עוד 5 דקות. אם הירקות נראים בישול מהר מדי או התחתון של המחבת מתחיל לשרוף, להוריד את החום בינוני. (אם באמצעות כיריים חשמליים, לקחת את המחבת את המבער לרגע כדי לתת למחבת להתקרר.) לפנות מקום במרכז המחבת ולהוסיף את 1/2 Tbs הנותרים. שמן ואז שום.
בואו לבשל עד השום הוא ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים לשלב עם הירקות.
יוצקים את התערובת על ארוגולה וזורקים לשלב ולנבול את ארוגולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מפזרים את הזיתים הקצוצים ומגישים מיד. הגשת הצעות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות