בצל אפוי בלסמי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1681 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שום, שום נורה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תזכורות צלייה (: חזיר צלוי & בצל בלסמי בקרמל), צלי חזיר עם מיץ תפוחים עם תפוחי אדמה ובצל, ו צלי חזיר עטוף בבייקון עם תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שים את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, מלוחים לבשל במשך כ 8 דקות, ואז לנקז ולחזור למחבת. Chuff אותם קצת על ידי טלטול המחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
כדי להכין את הבשר, לפזר קומץ עלים רוזמרין קצוץ דק על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מפזרים קצת מלח ופלפל וזרעי שומר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שומר קרקע
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
מגלגלים את החזיר על פני הלוח, לוחצים חזק כל כך את כל הטעמים מקל על זה.
יוצקים קצת שמן זית ומניחים את החזיר פנימה, צד שומן למטה, מפוזר עם כל טעמים הנותרים על הלוח. לאחר כמה דקות, כאשר שומן חזיר הוא זהב קל, להפוך אותו ולהוסיף את שיני שום, בצל, סלרי ועלי מפרץ למחבת.
מניחים על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 1 שעה, מטמיעים אותו באמצע. (במשך 20 הדקות האחרונות של בישול, ייתכן שיהיה עליך לכסות את החזיר עם קצת נייר שעווה לח כדי לעצור את זה צביעה יותר מדי.)
קבל עוד מחבת צלייה, שבו אתה יכול להתאים את תפוחי האדמה בשכבה 1, ולחמם אותו על התנור. כאשר חם, יוצקים גרגר של שמן זית לתוכו ולהוסיף את החמאה, רוזמרין ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים אותם בכל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
11
מוסיפים את הבצל ואת כל חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות על המבער כדי להפחית את חומץ בלסמי קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מניחים את המחבת על המדף העליון ומבשלים כ -50 דקות, עד שתפוחי האדמה והבצל כהים, דביקים ופריכים-מסירים את המחבת כדי לזרוק את הבצלים ותפוחי האדמה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לאחר 1 שעה, הבשר צריך להיות מבושל. לדקור אותו עם סכין חדה-אם המיצים לרוץ ברור, זה נעשה; אם לא, פופ אותו בחזרה בתנור לעוד 10 עד 15 דקות, שמירה על תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
הסר אותו מהתנור ולתת לו לנוח על צלחת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומעכים את השום והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מניחים את המחבת על המבער ומוסיפים את היין הלבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, מגרד את כל הטוב הבשרני, המרמיטי מלמטה כדי להכין רוטב קטן טעים, ועונה במידת הצורך. לעבור דרך מסננת לקנקן מגיש. ואז פורסים את החזיר ומגישים אותו עם הבצל האפוי המדהים שלך ותפוחי אדמה, טפטף עם מיצי המחבת. ארוחה זה הולך נהדר עם כמה ירקות נחמדים או סלט ארוגולה.