בצל ירוק חזיר עם רוטב בלסמי-שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצל ירוק חזיר עם רוטב בלסמי-שאלוט. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, בשר חזיר tenderloin, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בצל ירוק חזיר עם פטל-רוטב בלסמי, בצל ירוק חזיר קל עם רוטב מייפל-בלסמי, ו בצל ירוק חזיר עם רוטב חרדל בלסמי.
הוראות
חותכים tenderloin לרוחב 8 חתיכות.
מניחים כל חתיכה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד כל חתיכה עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת קטנה, כבדה.
מערבבים מלח, טימין, פלפל, וכלספייס; לשפשף על שני הצדדים של חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מוסיפים שאלוט וחמאה למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סוכר חום וחומץ למחבת; מבשלים 30 שניות או עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מתמיד. רוטב כפית על חזיר.