קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מוקרם Cipollini ופטריות

בצל מוקרם Cipollini ופטריות
בצל Cipollini מוקרם ופטריות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם chanterelles, בצל cipollini, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בצל צ'יפוליני צלוי עם פטריות פורצ' יני, דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל קיפוליני מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את הבצל על חום מתון עד רק רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ניקוז לקלף.
3
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
6
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מוסיפים את chanterelles למחבת 1 ואת shiitakes השני, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם, על 4 דקות. המשך לבשל עד chanterelles הם מכרז ואת shiitakes הם השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
ב 1 של המחבתות, לבשל את פטריות הצדפה ב 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
מוסיפים את המניה ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים את הבצל, chanterelles ו shiitakes ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב בעדינות, עד מחומם דרך, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה