בצל מוקרם ומרווה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס מוקרם עם מרווה מטוגנת, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם II.
הוראות
לקלף בצל לקצץ מעט בחלק העליון והתחתון. מרתיחים את הבצל בעדינות במים מלוחים עד למכרז (כ -30 דקות).
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה רדודה אחת.
מטגנים את הפטריות החתוכות בחמאה או במרגרינה. מערבבים בקמח. מערבבים במחצית וחצי או חלב, מלח, מרווה, 1/2 של קליפת לימון וכל מיץ לימון. לבשל, ערבוב על חום בינוני עד רוטב מתעבה.
מניחים את הבצל מבושל בתבנית אפייה מוכנה ושופכים את רוטב הפטריות עליהם.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 20 דקות.
מפזרים את החלק העליון עם פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון הנותרים פפריקה לפי הטעם.