בצל מלוח ותרד
את המתכון ניתן להכין בצל מלוח ותרד תוך כ-40 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 171 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שמנת כבדה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל פנינים מלוחים , רוטב הודו מלוח עם פטריות ובצל , ועוגת גבינה יוגורט מלוחה עם בצל מקורמל .
הוראות
מבשלים בצל לפי הוראות האריזה; מסננים היטב ומניחים בצד.
בסיר מטגנים שום ב-2 כפות חמאה במשך 1-2 דקות.
להוסיף תרד; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול והנוזלים מתאדים, כ-3 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינת פרמזן ושמנת. מערבבים פנימה את המלח, הפלפל והבצל השמורה.
מעבירים לשטח רדוד משומן 2-Qt. צלחת אפייה.
שלבו פירורי לחם ושארית הגבינה; מפזרים מעל תערובת בצל. מנקדים בשארית החמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.