בצל ממולא אפוי
בצל ממולא אפוי לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 313 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בצל ממולא אפוי, בצל ממולא אפוי, ו בצל אפוי ממולא ירקות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה רדודה.
בסיר להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
פורסים את החלק העליון של הבצל. הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, כ -15 דקות.
מסננים, מצננים ומסירים מרכזי בצל ומשאירים את הקליפה שלמה. קוצצים מרכזים ושומרים 1/2 כוס מהבשר הקצוץ.
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, שומרים טפטופים, מתפוררים ומניחים בצד.
בטפטופים השמורים מטגנים פלפל ירוק ושמורים 1/2 כוס בצל קצוץ עד שהם רכים.
שלב עם נקניק, ביצה, אורז מבושל, פירורי לחם, אורגנו ופטרוזיליה. כפית תערובת לתוך קליפות בצל ומניחים בצלחת מוכנה.
שלב חמאה מומסת ופפריקה; מברישים או כף מעל בצל.
אופים בתנור שחומם מראש, מכוסה, למשך 15 דקות. לחשוף ואופים 5 דקות נוספות.